Velkommen

Denne hjemmeside handler om min graviditet og den lille. Hvis graviditets- og småbørnssnak hænger dig langt ud af halsen, så er det her den helt forkerte side du er på, for der kommer ikke til at foregå ret meget andet :)
Hvis du ikke blev skræmt væk af ovenstående og stadigvæk er her, kan jeg da lige fortælle dig lidt om hjemmesiden.
Du kan følge med i min graviditet. Jeg lægger nogle billeder op og fortæller lidt om, hvad der sker i hele forløbet. Hvis du har lyst kan du gå på den kreative side og se nogle af de ting jeg selv har lavet eller er i gang med til den lille.

Når den lille er kommet til verdenen vil der komme billeder og andre ting op i baby's hjørne. Lige nu kan du følge med i hvor lang tid der er til min termin, den tæller ned for hvert sekund.

Der er mange ting der skal købes ind, når sådan en lille størrelse er på vej. Under ønskeliste vil der stå de ting vi mangler, men den bliver nok redigeret efterhånden som vi får købt det forskellige. Så hold øje med den, hvis du har tænkt dig at bruge den som et hint til barselgave. :)

Endelig er der gæstebogen, som du er meget velkommen til at skrive og kigge i. Kom endelig med kommentarer, ris eller ros til siden. Den vil løbende blive opdateret.

God fornøjelse her på siden.


Med venlig hilsen

Annette Forsberg Vinge